ZENNER ZOMER HAARACCESSOIRES EN BETTY BARCLAY BEAUTIFUL EDEN EAU DE TOILETTE EN BODY MOUSSE

BEAUTY 

  • — ZOMERSE KIDS HAARACCESSOIRES EN BEAUTY MUSTHAVES IN POEDERIG PASTEL —
  • written in Dutch

Van twee totaal verschillende merken, Zenner en Betty Barclay, ontving ik laatst een aantal nieuwe producten die qua kleurenpalet helemaal bij elkaar leken te horen, want: alles in prachtig poederige pasteltinten!

Van haarmodemerk Zenner kreeg ik hun nieuwste collectie met haaraccessoires toegestuurd. En van modemerk Betty Barclay ontving ik de heerlijk zomerse ‘Beautiful Eden’ Eau de Toilette en Body Mousse.

Deze zomerse musthaves wilde ik graag even met jullie delen, want de haaraccessoires bleken bij mijn dochter een grote hit, en de ‘Beautiful Eden’ Eau de Toilette en Body mousse hebben ook mij blij verrast!

Betty Barclay Beautiful Eden is een heerlijke bloemige geur. Verfijnd en zacht. Echt een geur om iedere dag te dragen. Niet te aanwezig, niet te zoet. Een beetje poederig. Heel lekker! De body mousse heeft een zijdezachte vloeibare textuur die snel intrekt. De textuur is niet zoals die van een douchefoam, maar dunner. Meer vloeibaar. Door de body mousse en de eau de toilette samen te gebruiken, blijft de geur extra lang hangen. Bovendien laat de mousse een lekker zacht laagje op je huid achter.

En mijn dochter is op haar beurt ook weer helemaal aan haar trekken gekomen, met een hele rits aan romantische haaraccessoires in mooie pasteltinten van Zenner. Haarelastiekjes, speldjes, schuifjes, klemmen en haarbandjes. Allemaal versierd met vlinders en bloemen, in zachtroze, blauw en crème tinten. Kan niet stuk bij die kleine mini-me van mij, die nu in haar ‘ballerina, elfjes en prinsessen fase’ zit ;). Overigens zijn een aantal van deze accessoires net zo goed voor jezelf te gebruiken, zoals de gouden haarspeldjes en de XL cable elastics!

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy