DE ICONISCHE EMBRYOLISSE LAIT CREME CONCENTRE & CICALISSE

BEAUTY

  • — EMBRYOLISSE LAIT-CRÈME CONCENTRÉ en CICALISSE —

Lait-Crème Concentré van Embryolisse is een iconisch verzorgingsproduct dat altijd tot mijn beauty favourites zal behoren. Ik zal altijd terug blijven grijpen naar deze multifunctionele crème met ingrediënten als karitéboter, bijenwas, aloë vera en soja-eiwitten. Het is een fijne, no-nonsense crème die mijn huid lekker zacht en soepel maakt en een fluweelzacht laagje achterlaat (wat weer een goede basis vormt voor mijn make-up!). Lait-Crème Concentré is overigens multifunctioneel te gebruiken. Zo kun je LCC gebruiken als klassieke moisturiser om de huid te hydrateren, als een body crème, baby crème, als lotion om je make-up mee weg te halen, als hydraterend masker voor de nacht, en kan het gemixt worden met je foundation voor een mooie ‘dewy glow’. Het heeft een lichte textuur en ruikt aangenaam en zacht. Lait-Crème Concentré is dan ook niet voor niets een all-time favourite onder topmodellen, dermatologen en make-up artiesten.  

Embryolisse heeft onlangs ook het nieuwe verzorgingsproduct ‘Cicalisse’ ontwikkeld. Een SOS-huidverzorging voor het hele gezin. Deze crème is dus ook geschikt voor de uiterst gevoelige babyhuid! En waar bij LCC het accent ligt op hydrateren, ligt dat bij Cicalisse op voeden en herstellen. Het laat kleine irritaties, wondjes en ontstekingen sneller helen. En hij komt ook goed te pas na het waxen en scheren, of bij oververhitting van de huid door de zon. Acexamic-zuur 3% versnelt de celregeneratie, hyaluronzuur, aloë vera en glycerine zorgen voor hydratatie, en zachte oliën van abrikoos, katoen en zoete amandel verzorgen en verzachten de huid. De textuur van Cicalisse is nagenoeg hetzelfde als die van de LCC, wellicht een klein beetje rijker. Cicalisse bevat geen parfum (iets wat LCC wel bevat). Uiteraard is dat beter voor de huid, maar het maakt wel dat de crème ietwat muffig ruikt.

Conclusie: Embryolisse Lait-Crème Concentré is een echte must-have voor je beauty routine, en Embryolisse Cicalisse is een fijne remedy crème voor het gezin die je altijd bij de hand wilt hebben!

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy