SPECSAVERS SOUL SAFARI COLLECTIE – BRILLEN TRENDS 2017

header white

FASHION August 17 2017 Comment

  • — De SPECSAVERS SOUL SAFARI COLLECTIE —
  • written in Dutch

Wie mij ook maar een beetje kent weet dat ik gek ben op (zonne)brillen, en dat ik inmiddels best een leuke verzameling heb :). Ik draag niet iedere dag dezelfde outfit en ik ben niet iedere dag in dezelfde stemming. Daarom vind ik het leuk om steeds voor een andere bril te kunnen kiezen, en deze af te stemmen op mijn kleding en mijn humeur.

In mijn verzameling zitten nog altijd meer zonnebrillen dan brillen op sterkte, maar daar komt zo langzamerhand steeds meer balans in. Helemaal nu de nieuwe Soul Safari’ collectie van Specsavers gelanceerd is: brillen met een tijdloos design, uitgevoerd in natuurlijke tinten. Ik merk steeds vaker dat, ondanks het feit dat ik een goed paar ogen bezit en eigenlijk maar weinig sterkte nodig heb, het toch fijn is om zo nu en dan een bril te dragen. Met dat getuur naar al die schermen de hele dag grijp ik dan ook steeds vaker naar een bril voor achter de computer. Degene die ik nu voornamelijk op mijn neus draag is de ECO Sand uit de Soul Safari collectie :).

Met de Soul Safari collectie wil Specsavers meer evenwicht in ons dagelijks leven brengen. Meer tijd voor jezelf, minder haast, meer balans. Een bril kan letterlijk je blik verruimen. Want door een bril te dragen, zie je scherper, vallen details om je heen meer op en kun je alles veel bewuster beleven. Neem bijvoorbeeld een wandeling in de natuur; wanneer je alles scherp ziet, kun je meer genieten van wát je ziet. En door af en toe even bewust stil te staan bij de details om je heen sta je meer in het ‘nu’. En volgens mij is dat nou precies wat Specsavers met deze collectie voor ogen had.

De dames brillen die ik zelf het mooist vind, zijn de ECO Sand in transparante zandkleur, de transparante ECO Cloud in prachtig grijs/mauve, en de zwart/bruine ECO Earth. Van de mannen collectie zijn de PASIPHAE in groen aluminium en de TONI in koele grijstint mijn favoriet.

De Soul Safari collectie is nu verkrijgbaar in de winkel en online bij specsavers.nl. Dus wil jij ook een bril met een serene, maar toch eigenzinnige uitstraling? Neem dan vooral even een kijkje!

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy