SPECSAVERS SCANDIMANIA EN DAY BIRGER DESIGN BRILMONTUREN EN BRIL TRENDS 2018

header white

FASHION March 18 2018 Comment

  • — SCANDINAVISCH DESIGN VOOR SPRING/SUMMER 2018 BIJ SPECSAVERS —

Brildragers opgelet, want Specsavers heeft weer twee prachtige nieuwe collecties met high-fashion brilmonturen voor je klaarliggen! De collectie van DAY Birger et Mikkelsen én de in-house ontworpen SCANDIMANIA collectie.

Het merk DAY ken je waarschijnlijk wel. Al sinds 1997 is het merk op de catwalks te vinden met designs die zich kenmerken door uitzonderlijk vakmanschap, etnische details en kleur. Exclusief voor Specsavers heeft DAY haar ervaring in het ontwerpen van kleding omgezet in een prachtige collectie damesbrillen, die bestaat uit opvallende modellen in diverse kleuren en prints. Hou je van vintage glamour, Scandinavische eenvoud en een bohemian vibe? Dan zit er in de DAY collectie vast een mooi montuur voor je tussen!

Ikzelf ben gevallen voor hét statement model van DAY: model DAY 12. Een opvallend marmerwit vlindermodel waarvan de bovenkant is afgewerkt in contrasterend bruin tortoise, ofwel schildpad motief. Classy and chic! En door zijn lichte kleur is dit montuur heel geschikt om je lente- of zomeroutfit mee af te stylen.

Neig je meer naar eenvoud en minimalistisch design? Dan zullen de monturen van de in-house ontworpen SCANDIMANIA collectie wellicht bij je in de smaak vallen. In deze collectie vind je modellen die zijn geïnspireerd op de jaren 60 en 70, uitgevoerd in antiek goud, zilver en brons, maar ook zachte pasteltinten. De SCANDIMANIA brillen lenen zich erg goed voor een ‘Geek Chic’ look.

Binnen de SCANDIMANIA collectie vind ik het allermooist: de bruine ronde retro bril met afgevlakte bovenkant en details in mat goud. Nèt even een tikkeltje anders, nèt even een tikkeltje opvallender, maar ook weer niet te. Het is een bril die ik dagelijks kan dragen en bij vele outfits past.

Benieuwd naar de rest van de collectie voor Spring/Summer 2018? Alle modellen van SCANDIMANIA en die van DAY Birger et Mikkelsen zijn nu exclusief verkrijgbaar in de winkel en online bij specsavers.nl!

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy