O’RIGHT – NATURAL AND ORGANIC KIDS SHAMPOO

header white

KIDS August 28 2017  Comment

  • — O’RIGHT SHAMPOO FOR KIDS —
  • written in Dutch (& English post coming up!)

Heb jij kinderen? Wat zul je dan blij zijn met deze post :). Ik heb namelijk twee hele goede tips voor alle ouders met schoolgaande kids, en kleintjes die naar het kinderdagverblijf toe gaan.

Het schoolseizoen is namelijk weer begonnen, en helaas gaat dat vaak gepaard met… iew, iew, iew… luizen. Gelukkig heb ik, fingers crossed, voor mijn eigen dochter nog nooit een luizenkam tevoorschijn hoeven halen, maar je weet maar nooit wanneer het wél raak kan zijn… Het beste is om die kriebelbeestjes dus bij voorbaat al op gepaste afstand te houden. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Heel simpel, door de haren van je kinderen te wassen met de Tea Tree haarverzorgingslijn van het natuurlijke haarverzorgings merk O’Right.

O’Right is mijn nieuwste ontdekking op het gebied van puur natuurlijke haarverzorging. Ieder product pakt weer een ander specifiek haarprobleem op natuurlijke wijze aan. Daarnaast voert het merk ‘sustainability’ werkelijk tot in de puntjes door. Van verpakking tot aan de manier waarop het afvalwater van het hoofdkantoor wordt hergebruikt (waarover binnenkort meer te lezen valt in een andere post)! Maar nu eerst wat lof voor deze twee producten, die uitermate geschikt zijn voor kids en goed van pas komen tijdens het schoolseizoen :).

O’Right Tea Tree Shampoo

Deze shampoo is perfect voor kinderen die naar school of het kinderdagverblijf (waar een luizenepidemie altijd op de loer ligt) toe gaan. De shampoo, gemaakt van pure Australische Tea Tree olie, werkt preventief tegen hoofdluis want: luizen hebben een enorme hekel aan de geur van Tea Tree. De Tea Tree lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en scalp spray, waarvan de shampoo en conditioner overigens ook zeer geschikt zijn voor volwassenen. Tea Tree heeft namelijk een zuiverende werking op de hoofdhuid en verwijdert schilfertjes op zachte wijze. Mocht je dus last hebben van roos of een jeukende hoofdhuid, dan is dit de shampoo voor jou. Ook fijn: de Tea Tree set is vanwege het luizenseizoen nu met korting verkrijgbaar!

O’Right Dandelion Shampoo

Dit is een puur natuurlijke shampoo voor kinderen (en volwassenen) met een gevoelige hoofdhuid. Rijst- en kamille-extracten kalmeren de hoofdhuid en reguleren de vochtbalans van het haar, terwijl paardenbloemolie het haar op milde wijze reinigt. Ik gebruik hem voor mijn dochter van twee en ben er helemaal weg van! Wanneer ik de Dandelion shampoo bij haar inmasseer, ontstaat er meteen een enorme hoeveelheid luchtig schuim. Zo lekker! Het voelt veel zachter dan de meeste baby- en kindershampoos die ik tot nu toe heb gebruikt. De Dandelion shampoo is hypo-allergeen, niet-irriterend voor huid en ogen (ook al kun je contact met de ogen beter áltijd vermijden) en heeft een prettige milde geur. Het haar van mijn dochter wordt er super zacht van en is daarna gemakkelijk door te kammen.

Met deze twee haarverzorgingslijnen van O’right gaat je kind met zacht en verzorgd haar het nieuwe schoolseizoen in.

En de luizen? Die durven de sprong naar het hoofd van je kind niet eens meer te wagen ;).

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy