MADARA ORGANIC SKINCARE

header white

BEAUTY 

  • — GOED IN JE VEL MET MÁDARA ORGANIC SKINCARE —

Vandaag in de spotlights: een drietal nieuwe producten van Mádara Organic Skincare én een award-winning bestseller voor alledag!

Nieuw van Mádara zijn de Volcano Scrub Soap, de Charcoal Detox Soap en de Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion. Niet nieuw, maar wel één van Madara’s bestsellers waar velen bij terug blijven komen, is de Herbal Deodorant.

De minimalisten onder ons zullen puur en alleen al voor het uiterlijk van de zwart/witte zepen vallen. In mijn eigen badkamer, waar zwart en wit de boventoon voeren, staan ze dan ook prachtig! Maar natuurlijk zijn deze zepen voor lichaam en handen niet enkel ter decoratie bedoeld, ze bevatten hoogwaardige producten die je kostbare vel verzorgen. Zo trekt de zuiverende kracht van houtskool uit de Charcoal Detox Soap op zachte wijze toxines en onzuiverheden uit de huid, en doen de etherische oliën van iris en dennenboom denken aan een verfrissende duik in een bosmeer. De Volcano Scrub Soap is een energieke scrubzeep met deeltjes van natuurlijk vulkanische mineralen en een natuurlijke ceder-limoengeur. Zwart lavazand verwijdert op milde wijze alle onzuiverheden en dode cellen, en de heldere, opbeurende tonen van ceder en limoen nemen eventuele humeurigheid en vermoeidheid weg. Beide zepen zijn gemaakt op basis van natuurlijke kokosolie, vrij van microplastic, dragen het ECOCERT keurmerk en zijn geschikt voor veganisten.

Zit je goed in je vel, dan ziet je huid er ook beter uit toch :)? De Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion bevat het ‘Neuro Wellbeing Bio-Complex’ wat het gevoel van welzijn daadwerkelijk bevordert omdat het onze geluksneuronen activeert. Het complex bestaat namelijk uit ingrediënten die de hersenen stimuleren en een positieve bijdrage leveren aan de gemoedstoestand. Zoals bijvoorbeeld het kruid tijm. Tijm bevat de stof carvacrol, een stofje dat bij regelmatig gebruik de gelukshormonen dopamine en serotonine in je lijf doet toenemen. De Supreme Hydration Bodylotion laat je dus letterlijk en figuurlijk goed in je vel zitten!

Als laatste in dit rijtje noem ik een deodorant waar ik erg over te spreken: de Mádara Herbal Deodorant. Deodorant rollers hebben het bij mij inmiddels gewonnen van de spuitbussen, maar ik kon er steeds geen enkele vinden die ik ook echt tot favoriet kon benoemen. Tot nu dan, want de Herbal Deodorant hoef je slechts één keer aan te brengen en, met dank aan salie en mineralen uit het hoge Noorden, doet hij de hele dag wat hij moet doen: je oksels fris en droog houden. De geur is daarnaast heerlijk zacht en fris, hij laat geen vlekken achter en hij droogt heel snel. Echt een aanrader!

Ik ben nog lang niet uitgekeken op Mádara en kijk alweer uit naar wat het merk ons nog meer zal gaan brengen :).