LILLIPUTIENS MARIUS DE NEUSHOORN

header white

KIDS November 12 2018

  • — LILLIPUTIENS ‘MARIUS DE NEUSHOORN’ SCHATTENBEWAARDER —

Kijk nou eens! Is hij niet enig, deze enorme ‘Marius de neushoorn’ knuffel van Lilliputiens? Onze dochter van 3,5 is helemaal dol op hem en heeft hem meteen onder haar vleugels genomen toen hij op een dag ineens in haar bed lag. Waar kwam hij vandaan? Hij was vast verdwaald en op zoek naar zijn vader en moeder… Fender besloot de moederrol op zich te nemen en heeft nu dus een adoptieneushoorn genaamd Marius.

Hij komt uit de nieuwe collectie van Lilliputiens, het kleurrijke Belgische speelgoedmerk dat zich specialiseert in stoffen speelgoed. Hun fantasierijke collecties zijn gebaseerd op diverse dieren personages zoals bijvoorbeeld Louise de Eenhoorn (zie hier de foto’s van Fender en haar Louise speelgoed), Alice de Vos, Colette de kat en… Marius de neushoorn. Of je nou op zoek bent naar een coole kinder rugzak, stoffen pop, badspeelgoed, een muziekknuffel, kinder toilettas of leuke magneetpuzzel; Lilliputiens heeft het!

Marius is overigens niet alleen een mega groot knuffelbeest maar ook een schattenbewaarder, want in zijn bek en buik kan je namelijk geheime spulletjes verstoppen. De verschillende texturen, kleuren en geluidjes stimuleren de nieuwsgierigheid van je kind. Zo heeft hij een kleurrijk staartje om aan te friemelen, zit er op zijn lijf een spiegeltje in de vorm van een ananas en een opbergzakje in de vorm van een watermeloen, bestaan zijn oortjes en hoorn uit knisperende stofjes en draagt hij een klein vogeltje met zich mee die je er vanaf kunt halen en tjilpende geluidjes maakt als je ermee beweegt. Iets wat onze kat overigens ook zeer interessant vindt ;).

Een fantastisch leuk cadeau voor je dreumes, peuter of kleuter! Eentje die vast nog een lange tijd in de kinderkamer zal verblijven.

Zie je het al voor je, die grote ogen en blije gezichtjes als ze dit super grote cadeau mogen uitpakken :)?

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy