DE NIEUWE SPEELGOED COLLECTIE VAN LILLIPUTIENS

header white

KIDS

  • — DE NIEUWE SPEELGOED COLLECTIE VOOR SPRING SUMMER VAN LILLIPUTIENS —

Wat was het geweldig leuk en gezellig gisteren! Samen met mijn dochter Fender, die onlangs 4 jaar geworden is, was ik uitgenodigd op het persevent van Lilliputiens: het speelgoedmerk wat bekend staat om haar fantasierijke collectie aan zacht, kleurrijk en creatief speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters.

Fender vond het geweldig om een keer met mama mee naar het werk te mogen. En ik vond het super leuk om haar nu ook eens te laten ervaren wat zo’n ‘event’ nou precies inhoudt :). Zo was er gisteren op een mooie locatie in hartje Amsterdam een waar speelparadijs ingericht waar al het nieuwe speelgoed van Lilliputiens stond uitgestald, klaar om mee gespeeld te worden. Er lagen prachtige XL voelboeken op de grond, er stond een bad gevuld met water en zacht neopreen badspeelgoed. Er was een knuffelhoek met levensgrote knuffelbeesten, een tafel vol met lekkere hapjes uit de Lilliputiens kookboeken en gemaakt met Lilliputiens kookgerei. En her en der lagen de leukste knuffelfiguren en popjes, waaronder een wel heel schattige gender-neutral pop genaamd ‘Lou’. Ja, je leest het goed: gender-neutral. Zo kan je kind helemaal zelf bepalen of pop Lou een jongetje of meisje is, of misschien de ene dag een jongetje en de andere dag een meisje. Het mag en kan allemaal!

Voor de wat grotere kinderen zoals Fender was er ook de mogelijkheid om aan een mini kookworkshop deel te nemen. Iets waar Fender he-le-maal voor in was, en dus werd ze omgetoverd tot chef en kreeg ze een Lilliputiens koks outfit aan (zo leuk om aan te kunnen trekken op de momenten wanneer je samen met je kind gaat koken of bakken!). Onder begeleiding van een kok mocht ze een recept uit een van de Lilliputiens kinderkookboeken maken. Het werd een heerlijke snelle brood pudding uit de oven (ofwel het ‘verloren brood’ recept uit het kookboek).

De kookboeken zijn voorzien van leuke illustraties en zijn gemakkelijk te begrijpen voor kleine kinderen. Zo maak je samen in een handomdraai een lekker gerechtje of ontbijtje. Ook hebben ze leuke vormpjes ontworpen waarmee je bijvoorbeeld koekjes in de vorm van ‘Alice de Vos’ kunt maken, of eieren kunt bakken in de vorm van ‘César de Beer’.

Een aantal speelgoeditems zijn nu al te koop, maar de volledige nieuwe collectie zal vanaf september 2019 verkrijgbaar zijn.

Fender en ik staan alvast te popelen om de drie schattige minipopjes (zie mijn foto’s hieronder) te bemachtigen! Die zijn echt té leuk en kunnen in je tas overal mee naartoe :).

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy

Photography by Danique Bauer – © What I Would Buy