BOBIKE ONE MAXI DUTCH DESIGN FIETSZITJE VOOR PEUTERS

header white

KIDS May 14 2018 Comment

  • — BOBIKE ONE MAXI – HET DUTCH DESIGN FIETSZITJE VOOR PEUTERS —

Ik hou ervan om met de fiets op pad te gaan. Tot zover altijd gezellig met mijn peuterdochter voorop :). Maar de afgelopen tijd schoot ze ineens de lengte in en werd mijn zicht nogal belemmerd door een kinderhoofdje. Steeds vaker moest ik op het nippertje paaltjes zien te ontwijken. Hoog tijd om het Bobike fiets voorzitje om te wisselen voor een achterzitje!

Omdat ik altijd zo tevreden was met mijn Bobike voorzitje, viel mijn keuze ook deze keer weer op een fietszitje van dit mooie Nederlandse merk. De Bobike fietszitjes zijn veilig (Bobike is zelfs als beste getest door de Consumentenbond), hebben een strak design, zitten comfortabel en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Ben je een Urban Mom en cross je, net als ik, dagelijks op je fiets door de stad? Dan is de Bobike ONE Maxi een uitstekende keuze! De ONE Maxi heeft een prachtig simpel, gestroomlijnd design. Precies waar ik van hou :). Ikzelf ben dus ook voor dit model gegaan, in de kleur ‘Chocolate Brown’. Een cognac bruine kleur die erg mooi combineert met mijn blauw/grijze fiets. Als extra accessoire heb ik er een regenhoes bij, die op te vouwen is tot een klein tasje ter grootte van een portemonnee. Erg handig, want mijn fiets staat altijd buiten. Geen natte billen dus!

Fender hield zich tijdens de eerste rit in haar nieuwe achterzitje krampachtig aan de armleuningen vast. Ze was er namelijk aan gewend om toen ze nog voorop zat een eigen stuurtje te hebben, maar die houvast had ze nu niet meer. Gelukkig kreeg ze tijdens de tweede fietstocht door dat ze zich gewoon kon ontspannen, en veilig in haar gordels zat.

Sinds de Bobike ONE Maxi op de fiets gemonteerd zit, wat overigens super simpel ging, wordt er goed gebruik van gemaakt. We maken veel, voornamelijk kortere, ritten. Maak je graag lange fietstochten? Dan is een model als de Bobike Exlusive Maxi of Bobike Tour misschien een betere keuze. Deze modellen hebben luxe voorgevormde gordels die met één hand te verstellen zijn, een zacht waterafstotend kussentje en een verstelbare hoofdsteun. In deze zitjes kan je kind dus veilig een dutje doen zonder dat het onderuitzakt. Deze modellen maken langere ritten gewoon net even wat comfortabeler voor je kind.

Hopelijk kunnen we de aankomende maanden nog volop van de zon genieten. Gaan we er weer lekker op uit met de fiets!

Photography by Danique Bauer / © WhatIWouldBuy